Escaperoom!

De nieuwe schurk van Heerenveen: Dikke David. Dikke David heeft een peeskamer in De Munnikstraat. Hier sluit hij zijn vrouwen op, om veel geld voor hem te verdienen. Iedereen die achter de ramen zit, heeft geprobeerd om eruit te komen. Er schijnen verborgen deuren te zijn, verborgen sloten, maar het lukt maar weinigen om te ontsnappen! Kun jij dit binnen een uur?

In samenwerking met Escaperoom Heerenveen hebben wij verschillende arrangementen opgezet. Leuk voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten, maar ook tussen een vergadering door. Na je ontsnapping krijg je nog een drankje

Hieronder de mogelijkheden:

*Let op: dit zijn vanaf-prijzen. Voor een volledige prijsopgaaf verwijzen wij je door naar Escaperoom Heerenveen.

 

Lunch Escapade

Mocht je uit de Escaperoom ontsnappen, dan staat er bij ons een heerlijke lunch klaar in de vorm van een 12-uurtje: een kop soep naar keuze met daarbij twee sneeen boerenbruin brood, een beleg met carpaccio en een met een kalfskroket. Daarbij natuurlijk een glas melk, karnemelk, jus d’orange of koffie/thee. Kosten?

  • vanaf € 33,75 per persoon*

High Tea

Ontsnapt? Zin in wat lekkers? Bij ons staat er een tafel klaar vol met lekkere zoete en hartige hapjes. Verschillende smaakjes thee, die je de gehele middag door kunt proeven. Uitgebreid de middag bijkletsen! Kosten?

  • vanaf € 41,70 per persoon*

 

Escape Diner

Eindelijk vrij, tijd voor goed eten! De combinatie van Escaperoom met een Proeverijmenu. Beginnen met een proeverij van verschillende voorgerechten, het hoofdgerecht is te kiezen van de kaart en als nagerecht een heerlijk uitgebreid Grand Dessert. Hierbij ook drie consumpties. Kosten?

  • vanaf € 61,50 per persoon*

Voor meer informatie neem contact met ons op!

*Let op: dit zijn vanaf-prijzen. Voor een volledige prijsopgaaf verwijzen wij je door naar Escaperoom Heerenveen. Je mag ook je vragen en/of contactgegevens sturen naar reserveringen@gerechtheerenveen.nl, dan regelen wij de rest!