Activiteiten

Een onvergetelijke verblijf in Friesland? Ontdek alle leuke activiteiten in de buurt! Gezellig eropuit met vrienden of familie, en vervolgens culinair genieten in ons Grand Cafe? Wij geven u graag een overzicht van activiteiten en evenementen die wellicht uw interesse wekken.

Operation Mindfall

Operation Mindfall

Eten & Drinken

Eten en drinken in het centrum van Heerenveen wordt nog leuker met de verrassende arrangementen van ons Grand Cafe! Van klassieke High Beer tot Proeverij; wij hebben altijd wel iets speciaals. Bekijk hier onze culinaire arrangementen.

High Wine

High Wine

High Beer

High Beer

High Tea

High Tea

Overnachten

Wilt u de beleving van een overnachting in Heerenveen compleet maken? Wij hebben de leukste arrangementen! Combineer uw overnachting met een diner of een van onze andere culinaire verassingen óf ontdek de omgeving van Heerenveen en ervaar de vele activiteiten in de buurt. Tip! wilt u lekker kunnen uitslapen? Kies dan voor een Lazy Day arrangement en check pas om 5 uur ’s middags uit!

Lazy Day

Lazy Day

Wij weten uit ervaring dat vele gasten eigenlijk het liefst heeeel laat willen uitchecken. Wat is er heerlijker dan na het ontbijt nog even in bed te kruipen, een lang bad te nemen of gewoon te relaxen op onze prachtige kamers. Vraag op zondag de Lazy Day aan voor € 25. Je hoeft dan pas... Lees meer

Overnachten

Overnachten

Giftcard

Giftcard

Eten & drinken

Eten & drinken