Wij weten uit ervaring dat vele gasten eigenlijk het liefst heeeel laat willen uitchecken. Wat is er heerlijker dan na het ontbijt nog even in bed te kruipen, een lang bad te nemen of gewoon te relaxen op onze prachtige kamers. Vraag op zondag de Lazy Sunday aan voor € 25. Je hoeft dan pas uit te checken om 17.00 uur ’s middags in plaats van 11.00 uur.

Vraag bij inchecken naar deze mogelijkheid of neem van te voren contact op om dit te regelen (op basis van beschikbaarheid).

 

High Beer

High Beer

Overnachten

Overnachten

Wilt u de beleving van een overnachting in Heerenveen compleet maken? Wij hebben de leukste arrangementen! Combineer uw overnachting met een diner of een van onze andere culinaire verassingen óf ontdek de omgeving van Heerenveen en ervaar de vele activiteiten in de buurt. Tip! wilt u lekker kunnen uitslapen? Kies dan voor een Lazy Day… Lees meer

Activiteiten

Activiteiten

Een onvergetelijke verblijf in Friesland? Ontdek alle leuke activiteiten in de buurt! Gezellig eropuit met vrienden of familie, en vervolgens culinair genieten in ons Grand Cafe? Wij geven u graag een overzicht van activiteiten en evenementen die wellicht uw interesse wekken.