8,5 Eten en drinken
8,8 Service
8,7 Ambiance

Silvia Brouwer

14 November 2018
Eten en drinken
starstarstarstar
Service
starstarstarstarstar
Ambiance
starstarstarstarstar

Wij hebben 11/11 ter ere van ons huwelijk met onze kinderen en ouders in de Eerste kamer gegeten. Het eten was ontzettend lekker en er werd enorm veel friet, salade en compote bij geserveerd. De gerechten was smaakvol, heet en werden in mooi tempo opgediend. Perfecte biefstukken, heerlijke spareribs, smaakvolle vegetarische gerechten. De sfeer in de kamer was fijn. Echt met elkaar en het personeel was onopvallend op de juiste momenten aanwezig. Het was een heerlijke avond.

Bouma

13 November 2018
Eten en drinken
starstar star star
Service
starstar star star
Ambiance
starstarstar star star

Tiny van d er Hoek

12 November 2018
Eten en drinken
starstarstarstar star
Service
starstarstarstarstar
Ambiance
starstarstarstar star

Hilda Kerssies

8 November 2018
Eten en drinken
starstarstarstar star
Service
starstarstarstarstar
Ambiance
starstarstarstar

De jarige wilde eend eten als hoofdgerecht, en daardoor kwamen bij jullie terecht met vijf personen. Met zijn allen gekozen voor de proeverij; verschillende voorgerechten in kleine porties, hoofdmenu naar eigen keuze en grand dessert. Het zag er fijn uit en het smaakte ook nog eens heerlijk. Maar…

Als je met vijf personen de proeverij besteld, verwacht je ook vijf porties. En niet vier. Dat is bij het voorgerecht keurig opgelost door de serveerster, na een opmerking van onze kant. Bij het grand dessert was het niet verbeterd. Twee dezelfde schalen met gelijke inhoud. Alleen het schaaltje voor drie personen had 1 puntje caramel-cheesecake, dat ontbrak bij de schaal voor 2 personen. Absurd in onze ogen, en opnieuw gesproken met de serveerster. Na overleg met de keuken, kwam zij alsnog met een extra puntje cheesecake.
Als je een proeverij aanbiedt vanaf 2 personen, dan moet het ook met een oneven getal gasten kunnen. Je kunt niet tweemaal dezelfde inhoud aanbieden, waarbij de ene schaal voor 2 personen is en de andere voor 3 personen. De serveerster heeft, in onze optiek, hemel en aarde bewogen om invloed uit te oefenen op het besluit vanuit de keuken.
Bij het hoofdgerecht hadden 2 personen eend besteld. Maar de opmaak van de borden was zeer verschillend. Ook dit is keurig opgelost.

Onze waardering gaat uit naar de serveerster. Zij heeft de genoemde zaken allemaal uitstekend opgelost. En ook allemaal doorgegeven aan de verschillende verantwoordelijken. Als genoegdoening kwam zij nog met een zeer smakelijk aanvulling op het dessert.

Het is een mooie plek met een fijne, ietwat rumoerige, sfeer. Ondanks onze kritische houding, zullen wij ook in de toekomst nog wel eens langs komen.

Ook uw recensie achterlaten?

Door bij ons te reserveren en hierbij uw e-mailadres achter te laten ontvangt u na uw bezoek van ons een uitnodigingsmail. Of natuurlijk: via Tripadvisor.

Reserveren & Boeken