Menukaart
- Ontbijten
- Lunchen
- Dineren
- Dessert
- Kinderen
- Borreltijd
- Cocktails
’t Diner
Proeverijmenu
een proeverij van voorgerechten, hoofdgerecht naar keuze en als afsluiter een grand dessert
te bestellen vanaf 2 personen
48,5 p.p.
Voorgerechten
een selectie van verschillende voorgerechten, te bestellen vanaf 2 personen
vers brood van Bakker Lenes met huisgemaakte lekkernijen
met tapenade van zongedroogde tomaat, geroosterde tuinbonen, Parmezaanse kaas, rucola en kappertjes
met sofrito, knoflook en brood
met gepocheerd kwartelei, sjalot, augurk, kappertjes, truffelmayonaise en croissant brioche
van gerookte en rauwe zalm, met dillemayonaise, kappertjes, kruidensla en appelkrokant
met balsamico, pittenmix en rucola
Soepen
soep van het seizoen
tomatensalsa en sour cream
krokant gebakken spekjes en bosui
Hoofdgerechten
alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide friet met mayo en een groene salade
Black Angus biefstuk en runderstoof, met jus van salie en stamppot van rode kool
pittige runderstoof met seroendeng, haricots verts en kokosrijst
kruidig gemarineerd, met pikante pindasaus, kokosrijst, cassave, atjar en seroendeng
met oergroente, zwarte pasta en gerookte knoflooksaus
runderrib-eye en gamba’s, met provençaalse jus en ratatouille
van pastinaak, pompoen en oerbiet, met compote van zoete aardappel en abrikoos, frisse salade en balsamico
met burrata, paddenstoelen, geroosterde tuinbonen en kruidensla
Salades
geserveerd met gekruide friet en mayonaise
salade van ingelegde wintergroente, met geitenkaas, balsamico en notenmix
salade met gerookte zalm, tonijnsalade en gamba’s, met tomaat, gekookt ei en croutons
met kippendij, roseval, tomatensalsa, Parmezaanse kaas, pittenmix en basilicumdressing
Bijgerechten
u kunt zelf uw maaltijd uitbreiden met extra bijgerechten
uit de oven, met rozemarijn en knoflook
met kerriemayonaise